Sobre mi

Carlos Beltrán

Estudi fotogràfic a Guadassuar


La meua passió és el retrat d'estudi. Sobretot arribar a captar en una imatge tota la personalitat del client. La fotografia social, també m'agrada molt perquè em permet compartir amb els clients aquells moments amb les seues famílies.


Gaudisc molt també amb els reportatges de festes del poble on treballe per a diversos col·lectius, arribant a ser un més entre ells.


A part d'aprendre de tots els fotògrafs amb els quals vaig treballar com a ajudant, també he realitzat estudis d'imatge i so en l'institut La Marxadella de Torrent.


Carlos Beltrán - autoretrato-foto-perfil.jpg


Mai es para d'aprendre i quan dispose de la possibilitat d'acudir a diferents cursos o workshops amb fotògrafs no falte a la cita.

Som un negoci de tradició familiar on tota la família sempre s'ha dedicat al món de la fotografia o audiovisual.

En aquest moment en l'empresa només treballe jo que col·labore des que era xicotet i  anteriorment també va treballar la meua germana.


Fotògraf de bodes, comunions i sessions d'estudi


Exactament, als 9 anys, després de prendre'm les fotos per a la comunió, ja vaig començar a col·laborar com a ajudant per al fotògraf associat en l'estudi de la meua germana. Sempre he estat vinculat al món de la fotografia i des de llavors no he parat de fer fotos i estar amb una càmera penjada al coll, realitzant fotos per a amics i familiars. Des de 2016 em vaig establir amb el meu estudi propi a Guadassuar com a fotògraf de bodes, comunions i sessions d'estudi.El meu treball i la meua gran afició


La meua passió i el meu principal hobby és de nou la fotografia. Una altra de les meues grans aficions i que practique quan dispose d'algun moment, és gaudir de la natació. He arribat fins i tot a participar en alguna competició en aigües obertes.