Benvinguts a la nostra web

18 de març 2023 - Benvinguts - Comentaris -
Carlos Beltrán - 202107300915.jpg


Hola, us done la benvinguda a la meua nova web de fotografia. Soc Carlos Beltrán i tinc un estudi de fotografia a Guadassuar (Ribera Alta).


Estic especialitzat en la realització de sessions de comunió, bodes, tota mena de reportatges en estudi (retrat, xiquets, embaràs i família), fotografia industrial i fins a venda de fotografia artística per a decoració.


Carlos Beltrán: estudi de fotografia a Guadassuar


La meua passió és realitzar retrats i captar en les imatges la personalitat de cada client. I gràcies a la fotografia social, puc compartir amb els meus clients tots eixos moments especials al costat de les seues famílies.


Carlos Beltrán - 202207231770-1.jpg


Als 9 anys i després de prendre les fotos per a la comunió, vaig començar a col·laborar com a ajudant com a fotògraf associat en l'estudi de la meua germana i des de llavors no he deixat mai de fer fotos.


Des del 2016 em vaig establir amb el meu estudi propi a Guadassuar on realitze tota mena de fotografia social, retrats i fotografia industrial. 


Carlos Beltrán - 202202060031-2.jpg


En aquest blog et mostraré algunes de les sessions de fotos que realitze al meu estudi i també et donaré una sèrie de recomanacions per als teus reportatges.

Mentre arriba el pròxim article t'anime a visitar la meua galeria d'imagens.


Comparteix 

Deixa el teu comentari
L'adreça electrònica no sera publicada

4 + 2 =
Darreres entrades
Categories